From
To
Depart
Return

Corrotica Travel është një Agjension Turistik i specializuar që ofronë shërbim cilësor në transportin rrugor të pasagjerëve me Autobusa modern nga kompanitë më të njohura nga Kosova Maqedonia dhe Lugina, transportin ajror me aeroplanë të kompanive më të njohura Evropiane. 

Ofrojmë

Lidhje të rregullta me Autobus të mundësuara nga Kompania

Nisja:  Zvicërr Kosovë & Maqedoni  çdo të Marte dhe të Premte nga stacionet Përkatëse
Kthimi: Nga Kosova & Maqedoni për Zvicërr, Gjermani dhe Belgjikë çdo të Mërkure dhe të Shtune